Klasszikus és modern esküvői ruha hercegnői kivitelben


Klasszikus és modern esküvői ruha hercegnői kivitelben

Minden menyasszony igazi hercegnőnek szeretné érezni magát az esküvőjén, de vannak akik a megjelenésükben is ragaszkodnak a mesebeli sziluetthez. A jó hír az, hogy a hercegnős fazonok idén népszerűbbek, mint valaha, és egészen formabontó megközelítéseken keresztül élednek ujjá a legnagyobb divattervezők fantáziái nyomán.

A hercegnős esküvői ruhák a romantika és a mesevilág eleganciáját hozzák el a számunkra. Egy ilyen esküvői ruha jellemzően a test felső részén hangsúlyozza ki erősen a nőiességet, majd pedig lefelé bővülve az alsó részen olyan hatást kelt, mintha viselője szinte lebegne a ruhában. Gyakoriak a ragyogó és romantikus díszítőelemek, a kecses hímzések és gyöngyös berakások, a tüll halmok, és persze az időtlen kedvenc: a megunhatatlan csipke.

A hosszú, impozáns szoknya lehet egészen terebélyes vagy finoman leomló, míg a felsőrész akár ujjatlan, hosszú ujjú vagy pántos, attól függően, hogy mi milyen megoldásokra szavazunk. Az anyaghasználatra általában a finomság és könnyedség jellemző, kedvelt például selyem, a csipke, az organza vagy a tüll. A hercegnő fazonú esküvői ruha színe általában hagyományosan a fehér valamelyik árnyalatát képviseli, de az utóbbi években egyre inkább előtérbe kerülnek a színes esküvői ruha kollekciók.

Ha kölcsönzés útján szeretnénk esküvői öltözéket magunknak, akkor olyan ruhaszalon mellett döntsünk, ahol a felhozatal teljes mértékben illeszkedik a személyes elképzeléseinkhez. A Veronica Lang esküvői szalon Budapest frekventált részén várja a menyasszonyokat nem csupán esküvői ruha kollekciókkal, hanem menyecske-, szalagavató- és alkalmi ruha kínálat is szerepel a kínálatban. Ha pedig a menyasszonyi kiegészítőket is azonnal hozzáigazítanánk a megjelenésünkhöz, akkor gyönyörű menyasszonyi cipők, és egyéb kiegészítők közül válogathatunk.

Így egyetlen ruhapróba alkalmával építhetjük fel a teljes sziluettünket, méghozzá olyan stílus mentén, amilyet megálmodtunk magunknak. A barátságos kiszolgálás és a színvonalas szakmai véleményezés hozzájárul, hogy önfeledten és magabiztosan hozhassuk meg a döntést a menyasszonyi megjelenésünkre vonatkozóan.