Esküvői ruha luxuskivitelben, az álmainkhoz igazítva


Esküvői ruha luxuskivitelben, az álmainkhoz igazítva

Esküvői ruha után kutatva ezernyi lehetőséggel találhatjuk szemben magunkat. Mivel senki sem szeretné megbánni az adott menyasszonyi darab kiválasztását, ezért is tűnhet mindez olyan nagy feladatnak.

Azért, hogy végül a számunkra legideálisabb esküvői ruha révén ragyoghassunk, fontos, hogy kellő időt szánjunk a válogatásra. Ha rendelkezünk egy megálmodott koncepcióval, akkor kicsit könnyebb dolgunk van, mivel az elképzeléseink valamennyire leszűkítik a kört.

Ma már temérdek blog foglalkozik az esküvői ruha témakörével és a különböző képmegosztó alkalmazások is segítenek ihletet meríteni. Első körben az is elég, ha meghatározzuk a menyasszonyi ruha legalapvetőbb jegyeit. Döntsük el, hogy rövid legyen vagy inkább hosszú, szeretnénk-e merészebb kivágást vagy fátylat. Minél több időt töltünk fantáziálgatással és ötleteléssel, annál inkább elkezdenek körvonalazódni a legapróbb részletek is.

Hamarosan látni fogjuk magunk előtt a megfelelő kiegészítőket és azt hogy milyen cipő passzolna leginkább a stílusunkhoz. Mindez azonban csupán támpontot ad és nem azért szükséges, hogy foggal körömmel ragaszkodjunk a fejünkben létező esküvői ruha képéhez. Egyik menyasszonyi ruhakölcsönző sem tudja ugyanis hajszál pontosan az ahhoz igazodó ruhát biztosítani a számunkra.

Ez csupán akkor jöhet szóba, ha teljesen egyedileg készíttetjük el a megálmodott fazont. Ez is egy megoldás lehet, ha a menyasszony sokkal magasabb összeget szán egy ruhára vagy eltenné emlékbe a részére készített darabot. Tudnunk kell azonban, hogy ez anyagilag jelentősen megterhelőbb a költségvetésünkre nézve.

A ruha bérlés viszont nem megalkuvást jelent. Elég csupán belépnünk egy színvonalas szalonba és látni fogjuk, hogy az exkluzív kínálat minden várakozásunkat felülmúlja. A szalonokban ma már különösen gazdag a választék kismama menyasszonyi ruha és plus size ruha tekintetében is. Biztosak lehetünk abban, hogy megtaláljuk azt a modellt, ami a leginkább közel áll az elképzeléseinkhez, sőt meglehet, hogy túl is szárnyalja azt. Egy divatos esküvői ruha kismama-igényekre szabva ma már nem számít akkora kihívásnak, mint régebben, amikor az elavult társadalmi normák nem nézték jó szemmel a gömbölyödő pocakot az oltár előtt.

A ruhapróba pedig már önmagában egy különleges élmény. Bátran vigyük magunkkal kísérőnek a barátnőnket vagy a család egyik tagját, hogy segíthessék véleményükkel a választásunkat.