Mik a legnépszerűbb Playmobil szettek?


Mik a legnépszerűbb Playmobil szettek?

Ha olyan játékokat kell találni, amelyek segítségével gyermekünk megélheti kreativitását és csodálatos világban játszhat, nehéz hibázni a Playmobil játékokkal. A Playmobil termékcsalád olyan játékokat tartalmaz, amiket a gyerekek fejlesztésére hoztak létre, kifejezetten a gyermekek tanulására és mentális fejlődésére összpontosítanak szerte a világon. Minden Playmobil játékkal serkenthetjük és bátoríthatjuk gyermekünk képzelőerejét és kreativitását, így minden játékélmény nemcsak szórakoztató és élvezetes, hanem a tanulás és a fejlődés szempontjából is hasznos lesz.

A Playmobil a fantáziavilágok széles skáláját kínálja, amelyek nemcsak magával ragadóak, hanem lehetőséget adnak a gyermekek színjátékra vagy szerepjátékra, amelyek tudományosan bizonyítottan nagy előnyökkel járnak a tanulás és a szocializáció szempontjából. A különféle miniatűr világokban izgalmas élmények újrateremtésére számos lehetőséget kínálnak a különböző Playmobil játékok. De vajon mik is a legnépszerűbb Playmobil sorozatok, amiken gyerekek ezrei nőttek már fel?

1. Tűzoltók

A Playmobil tűzoltó szettje lehetőséget ad a gyerekeknek arra, hogy a tűzoltók helyébe képzeljék magukat, szimulálják, hogy mi történik egy tűzoltóságon és tűzoltás közben. A szett tartalmaz riasztót, tűzoltóoszlopot, tűzoltótömlőt és tűzoltási forgatókönyvet is.

2. Kalózok

Azoknak a gyerekeknek, akik kalózok is lehettek volna, a Playmobil egy szuper szettet dobott a piacra. A szett tartalmaz sziklákba rejtett titkos aranykincset, hajókat és a felfedezéshez eszközöket.

3. Szellemirtók

Ebben a speciális készletben található egy labor a szellemirtók szereinek összekeveréséhez, egy telefon a szellemirtó hívásainak fogadására, egy tűzoszlop, amely a garázsba vezet, valamint egy szellem megtartó egység minden szellem számára, amelyet gyermeke elkap. A szett levehető protoncsomaggal és protonlézerrel, szellemcsapdával és PKE-mérővel érkezik, ami tökéletes a pszichokinetikus energia mérésére.

Töretlen népszerűségének hála egyre több Playmobil bolt tárul elénk globálisan, de szinte minden játékbolt kínálatában állandó termékek a márka játékai.